Briana

Leuke bijverdienste!!!


Copyright 2002-2018

Ľ Olie en magie - de recepten vervolg
SPIJSVERTERING-STOORNISSEN:
Hoewel je misschien denkt dat iets wat je op je huid smeert weinig kan helpen bij je spijsvertering, kun je wel eens aangenaam verrast worden. Probeer maar.

4 druppels lavendelolie
3 druppels pepermuntolie
2 druppels venkelolie
2 druppels rozemarijnolie

VERKOUDHEID EN GRIEP:
Als je hieraan lijdt, moet je eigenlijk je bed in, maar ik weet dat dat niet altijd mogelijk is. Sprenkel in plaats daarvan een paar druppels op een zakdoekje en inhaleer regelmatig.

4 druppels lavendelolie
2 druppels kaneelolie
2 druppels eucalyptusolie
2 druppels jasmijnolie
2 druppels cipressenolie
1 druppel gemberolie

Voor kinderen onder de drie raad ik aan om alleen lavendel-,eucalyptus-en jasmijnolie op een zakdoekje te sprenkelen en dit in hun buurt, maar buiten hun bereik te leggen.

EMOTIONELE BALANS:
Gebruik deze in een brander, op een zakdoekje of om jezelf mee te zalven wanneer je sterk wisselende stemmingen hebt of wanneer gedachten en gevoelens uit de hand lijken te lopen.

4 druppels geraniumolie
4 druppels lavendelolie
2 druppels grapefruitolie
1 druppel bergamotolie
1 druppel venkelolie

UITPUTTING EN STRESS:
Wanneer je uitgeput bent, is de eerste stap om beter te worden genoeg rusten, en daarvoor is de slaap-olie hierboven uitstekend. Maar ben je door een lange periode van stress gegaan, dan kun je ook deze oppepmix gebruiken om je na het rusten te helpen.

3 druppels basilicumolie
2 druppels lavendelolie
2 druppels salie-olie (salwei-olie)
2 druppels citroengrasolie

ZELFVERTROUWEN:
Gebruik deze wanneer je wat extra zelfvertrouwen nodig hebt, bijvoorbeeld bij een sollcitatie. Maar neem niet te veel van deze olie: de bedoeling is dat hij onderbewust werkt, niet dat mensen hem kunnen ruiken.

3 druppels bergamotolie
2 druppels jasmijnolie
2 druppels ylang-ylang (canangabloesemolie)
2 druppels neroli-olie(bittere oranjebloesemolie)

VERDRIET EN SPIJT:
Van tijd tot tijd kijken we allemaal wel eens terug en wensen dan dat we de dingen anders hadden gedaan. Hoewel deze olie helpt dat soort gevoelens te verlichten, geloven we in de Craft dat ware genezing niet komt tot je gedaan hebt wat je kunt om de zaken weer recht te zetten.

2 druppels bergamotolie
2 druppels rozenolie
2 druppels benzoŽ-olie
2 druppels jasmijnolie
2 druppels hysopolie

VOOR AL DEZE RECEPTEN GELD: JE KUNT ZE TOEVOEGEN AAN ALLE BASIS PRODUCTEN DIE JE WILT, ZOALS CREME ZALF OLIE ENZ. PROBEER WEL OM DEZE PRODUCTEN PARFUM VRIJ TE KOPEN OF MET EEN ZO MILD MOGELIJKE GEUR. MAAR NOGMAALS HIJ MOET OOK BIJ JE PORTEMONEE PASSEN.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies

Muziek